feroti decor facebook page feroti decor google plus page feroti decor twitter account
"Cu noi spatiile prind viata"
perdele draperii feroti decor

Despre Feroti Decor

Cu noi veti gasi cea mai buna solutie pentru amenajari decor pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, oferita de un personal specializat si cu experinta in domeniu.

Experinta de peste sase ani si precizia cu care sunt executate lucrarile ne fac sa credem ca oferim cea mai buna solutie pentru interiorul locuintei dumneavoastra. Motto-ul nostru este “detaliile fac diferenta “ prin asta intelegand ca interiorul innobilat cu perdele si draperii denota eleganta, personalitate.

Cu Feroti Decor ai garantia satisfactiei totale, ai respectul pe care-l meriti.

Produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt de cea mai buna calitate. Caracteristica importanta a materialelor noastre este ca inaltimea este intre 2.80 si 3 m. La noi o sa gasiti o oferta bogata de perdele si draperii in ton cu noile tendinte in domeniu.

Produse

  • Perdele pentru living, dormitor, birou, restaurante, dinning room, etc
  • Rulouri romane
  • Accesorii pentru perdele
  • Sine galerii, elemente pasmanterie
  • Lenjerii, perne, pilote, prosoape, halate de baie
  • tapet

Servicii

Serviciile pe care le oferim vin ca o completare la produsele noastre. Nu ne oprim pana cand dumneavoastra, viitorul nostru client, sunteti multumit de alegerea facuta si totul este montat si aranjat la locul lui.

Datorita personalului calificat, cu un nivel de competenta, profesionalism si in special datorita experientei, suntem siguri ca va putem oferi cea mai buna solutie in decorarea locuintei dumneavoastra.

Mai multe informatii gasiti la pagina de servicii.

magazin perdele draperii tapet cluj

Magazinul Feroti Decor

Vino acum sa-ti aratam gama completa de perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet si tot ce ai nevoie pentru amenajarea locuintei tale.

Locatie
Cluj-Napoca
str. Moise Nicoara nr. 10

Viziteaza-ne acum!